23 desembre, 2020
Notícia

Comienzan las clases: correspondencias

Proposta llançada per EducaThyssen als i les docents de la comunitat Musaraña per continuar pensant juntxs en la distància, mitjançant vídeo-cartes, noves formes de treball entre el museu i les escoles.

Com continuar juntxs en la distància? Comienzan las clases: correspondencias és una invitació per mantenir viu el contacte entre els i les docents de la comunitat Musaraña mitjançant vídeo-cartes que connectin les obres del museu amb les persones.

 

Proyecto Musaraña. Laboratorio para docentes innovadores, és una comunitat de docents, educadorxs de museus i creadorxs interessats a investigar i buscar noves maneres de treballar entorn de l’art i l’educació. És, a més, un espai compartit i un lloc de trobada entre museu i escola, que en els seus vuit anys d’activitat s’ha anat definint com un espai de confiança i una xarxa de suport entre docents.

 

Ja s’ha elaborat la primera d’aquestes vídeo-cartes, que pretenen ser una provocació per jugar i experimentar amb el llenguatge audiovisual en relació amb l’entorn del docent, l’aula o algun tema de debat existent. La vídeo-carta 1 (Madrid, novembre 2020) gira al voltant de l’obra “Verde sobre morado, 1961” de Mark Rohtko. Es pot contestar a qualsevol de les cartes que estiguin penjades a la web del museu, indicant al principi de la vídeo-carta a qui va dirigida. A la web s’hi troben detallades totes les passes a seguir.

 


 

Dates: De novembre de 2020 a juny de 2021
Activitat online
Organitza: Àrea d’Educació (Museo Nacional Thyssen-Bornemisza)
Dirigit a: Docents de la comunitat Musaraña que vulguin participar, de forma individual o amb la seva aula
Més informació: educathyssen.org/musarana/comienzan-clases-correspondencias

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb projectes de carteig entre museu i escola

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.