6 novembre, 2017
Notícia

Comissariat i mediació: Negociant amb la realitat

Últim dels quatre mòduls que composen el Programa de comissariat que s'ha desenvolupat a l'Espai de creadors de Tabakalera durant 2016 i 2017. Dirigit per la comissària i educadora Nora Sternfeld, el seminari aborda la mediació des de la perspectiva del comissariat.

Com podem aprendre alguna cosa que encara no existeix? L’aprenentatge com una pràctica política i emancipadora sempre s’ha entès com un procés cap a una altra possibilitat: com una via a comprendre les relacions socials per a poder canviar-les; comprendre-les de l’única manera en la qual puguin ser comprensibles en un altre món.

 

En aquest últim mòdul del Programa de comissariat de Tabakalera Centre Internacional de Cultura Contemporània s’ha parat esment a les estratègies relacionades amb l’educació, el comissariat i l’art, com la intervenció, la recerca, la imaginació i/o la reflexió. Més que ensenyar o representar objectes valuosos i valors objectius, s’han endinsat en un procés de “negociació amb la realitat”: actuar en l’espai que hi ha entre la representació i la presència, i desafiar allò que es pot veure, fer o dir.

———-

Dates: Del 6 al 10 de novembre 
Tabakalera. Plaza de las cigarreras, 1 20012 Donostia/Sant Sebastià

Organitza: Tabakalera

A càrrec de: Nora Sternfeld

Participa: Ahmed Al-Nawas (comisari i educador establert a Helsinki) i Ayşe Güleç (treballadora cultural, educadora i activista establerta a Kassel)

Suport: Ajuntament de Donostia, Diputació Foral de Gipuzkoa, Govern Vasc

———-

Més informació:

tabakalera.eu/es/comisariado-y-mediacion-nora-sternfeld

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.