7 setembre, 2020
Notícia

Com muntar un laboratori ciutadà i construir xarxes de col·laboració

Curs online obert i gratuït de Medialab Prado, organitzat en el marc del programa "Laboratorios Ciudadanos Distribuidos. Innovación ciudadana en bibliotecas y otras instituciones culturales". Està dirigit a qualsevol institució interessada a posar en marxa un laboratori cuidadano que faciliti la col·laboració entre la gent per a experimentar i compartir iniciatives que permetin fer front als desafiaments derivats de la crisi del coronavirus.

L’objectiu del curs és que les institucions interessades a construir laboratoris ciutadans puguin fer un recorregut pels diferents passos necessaris per a la seva posada en marxa: condicionament d’espais, eines digitals, models de convocatòria oberta per a la cerca de projectes i col·laboradors, i plans de comunicació, mediació, documentació i avaluació.

 

Medialab Prado proposa habilitar llocs públics en els quals qualsevol persona o grup de veïns pugui posar en marxa iniciatives que millorin la vida en el seu barri, el seu poble o la seva ciutat.

 

A més de la formació, el curs també es proposa activar la col·laboració territorial i sectorial, així com el desenvolupament de projectes entre diferents ciutats.

 


 

Dates: Del 7 de setembre al 16 de octubre de 2020

Organitza: Medialab Prado i el Ministeri de Cultura y Deporte

Dirigit a: Biblioteques, centres culturals, escoles, universitats, museus, parròquies, centres socials, espais de co-working, poliesportius

En el marc de: Laboratorios Ciudadanos Distribuidos. Innovación ciudadana en bibliotecas y otras instituciones culturales

Més informació: medialab-prado.es/actividades/como-montar-un-laboratorio-ciudadano-y-construir-redes-de-colaboracion

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb ciutadania activa i Innovació 


 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.