4 desembre, 2017
Notícia

Compartint experiències

Projecte intergeneracional per fomentar el diàleg i el respecte entre joves i gent gran. En aquesta proposta d’Aprenentatge i Servei (APS) de elParlante participen l’Escola Sant Ramon Sagrat Cor, l’Institut Les Corts, l’Escola Maristes Sants-Les Corts i l’Escola Santa Teresa de Lisieux.

Són moltes les emocions que afloren quan dialoguen dues generacions. La trobada de joves i gent gran del projecte intergeneracional Compartint Experiències sorgeix amb la idea de parlar sobre la influència de la tecnologia en la vida quotidiana. A través de l’intercanvi tecnològic i vivencial, també es recupera la memòria del barri i les narracions perdudes.

 

Des de elParlante es treballa amb la idea de dinamitzar les trobades a les escoles i fer un registre documental dels moments més importants. Així doncs, es comença amb el disseny dels tallers i el desenvolupament de les activitats programades, mentre a les escoles es fa la convocatòria de voluntaris als casals de gent gran i entre els mateixos avis i àvies de l’alumnat.
———-
Dates: 2017
Organitza: Ajuntament de Barcelona (Districte de Les Corts)
A càrrec de:
elParlante
Participa: Escola Sant Ramon Sagrat Cor, Institut Les Corts, Escola Maristes Sants-Les Corts i Escola Santa Teresa de Lisieux, a més de casals de gent gran del Districte de Les Corts
———-
Més informació:
elparlante.es/compartint-experiencies-aps

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.