21 juliol, 2017
Notícia

Concessió de les Beques d’Arts Escèniques Aplicades 2017

Ja s'ha publicat la resolució que concedeix les beques d’arts escèniques aplicades de l'Institut del Teatre per l’any 2017. La finalitat d’aquestes beques és donar suport a projectes que utilitzin les arts escèniques com a mitjà d’intervenció comunitària, educativa o de salut i s’emmarquen dins les accions de l'lnstitut del Teatre per completar la formació i la promoció professional d’estudiants i graduats de les seves escoles superiors

Dels 13 projectes presentats, el jurat responsable de la concessió de les Beques d’Arts Escèniques Aplicades de l’Institut del Teatre ha resolt donar 3 beques de 2.000 euros cadascuna a l’alumna del Conservatori Superior de Dansa Maria Garzón Torrandell, pel projecte Dansa en l’àmbit de la diversitat visual , l’alumna de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) Elisabet Marí per Som dones i al graduat de l’ESAD Antoni Mas Parés pel projecte Migraccions. 

———-

Dates: 19 de juliol
Convoca:
Institut del Teatre (Diputació de Barcelona)
A càrrec de: Magadalena Puyo Bové (Institut del Teatre), Mercè Mariné Farré (ESAD), Jordi Fàbrega Górriz (CSD), Raimon Avila Castells (coordinador acadèmic), Marina Escoda Abella (coordinadora Arts Escèniques Aplicades), Josep A. Domínguez Rubio (Observatori de les Arts Escèniques Aplicades)/jurat.

———-

Més informació:

institutdelteatre.cat/noticies/concessio-de-les-beques-d-arts-esceniques-aplicades-2017

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.