1 setembre, 2018
Notícia

Connectem amb… Un projecte de proximitat

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona té entre els seus objectius estratègics els projectes de proximitat. L’objectiu d’aquests projectes és fer accessible l’equipament i el projecte educatiu als barris que acullen les seves seus. Amb aquest projecte, el Museu del Parc del Fòrum i el Jardí Botànic de Barcelona volen acostar-se als i les veïnes dels districtes de Sant Martí i Sants-Montjuïc.

Connectem amb… és un projecte de proximitat escolar, en què el Museu de Ciències Naturals de Barcelona treballa conjuntament amb algunes de les escoles del districte. Una de les seves peculiaritats és que se sustenta sobre tres eixos primordials: l’escola, el museu i l’entorn. Un dels objectius és que l’alumnat participant generi noves mirades sobre el barri, el conegui amb més profunditat i ho faci adoptant nous punts de vista sobre l’entorn on viuen.

 

El projecte canvia cada any. Parteix d’una exposició temporal del museu, a partir de la qual es proposa un encàrrec als alumnes. Totes les propostes tenen com a objectiu incitar als alumnes a treballar de forma diferent a l’habitual i sempre relacionant-se amb el barri. Cada any hi participen vuit grups classe d’escoles del districte de Sant Martí (Museu del Parc del Fòrum) i de Sants-Montjuïc (Jardí Botànic de Barcelona).

———-

Dates: Des de 2012

Organitza: Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Dirigit a: alumnat dels nivells educatius de Primària i ESO

———-

Més informació:

edunat.museuciencies.cat/projectes/connectem

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.