17 setembre, 2014
Notícia

Convocatòria 2014 Can Felipa Arts Visuals

Compartim aquesta nova edició de la convocatòria del programa d'Arts Visuals de Can Felipa i la publicació que l'acompanya, on es presenta el projecte del La(b) Felipa

A partir d’entrevistes i textos, en aquesta Publicació Convocatòria 2014 es fa un retrat complex del context en el qual es desenvolupa la tasca del Centre Cívic Can Felipa, alhora que es presenta el nou projecte del La(b) Felipa.

 

El La(b) Felipa es un projecte articulat en relació als vincles que defineixen aquest context de treball de Can Felipa. Per una banda, tenim la relació amb el sistema de les arts en tant que espai de suport a la creació emergent i, per l’altra, l’equipament de proximitat ubicat al barri del Poblenou de Barcelona.

 

Pel que fa a l’edició d’enguany de la convocatòria del programa d’Arts Visuals de Can Felipa, la comissió de selecció està formada per: Carolina Grau (comisaria), Pere Llobera (artista visual), Agnès Simon i Martí Ferré/Bildi Grafiks (diseñadors), Cristian Añó/Sinapsis (gestió cultural en entorns col·laboratius) i Joana Hurtado (coordinadora del programa d’arts visuals de Can Felipa).

 

Us recordem que les modalitats de la convocatòria són aquestes:

 

> Creació
> Comisariat
> Comunicació Gràfica

—–
Dates: Fins el 3 d’octubre.
Convoca: Programa d’Arts Visuals (Can Felipa).
A càrrec de: Carolina Grau, Pere Llobera , Agnès Simon i Martí Ferré (Bildi Grafiks), Cristian Añó (Sinapsis) i Joana Hurtado/Comissió de selecció.

—–

Més informació:

cccanfelipa.cat/convocatoria-canfelipa2014.pdf 

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.