9 juny, 2020
Notícia

Convocatòria Barcelona Producció 2021

Adreçada a la comunitat artística de Barcelona i la seva àrea d’influència, aquesta convocatòria incentiva la realització de projectes que necessiten recursos de producció i suport institucional per dur-se a terme.

Barcelona Producció és el programa de La Capella que té com a objectiu incentivar la producció en l’àmbit de les pràctiques artístiques contemporànies, amb la promoció de la participació d’artistes, comissaris, crítics, investigadors i altres professionals centrats en l’art i la cultura contemporània a través d’una convocatòria oberta i una selecció de projectes efectuada per un jurat independent.

 

Amb aquesta iniciativa, s’ofereix suport a les necessitats econòmiques i de producció de la comunitat artística de Barcelona i la seva àrea d’influència, amb l’objectiu d’acostar a tots els públics les línies discursives de l’art actual.

 

El programa s’estructura en diverses modalitats que comporten la possibilitat de plantejar projectes en format expositiu, no expositiu i d’altres modalitats com ara projectes educatius i de mediació.  

 

En aquesta convocatòria 2021, el jurat i les tutories van a càrrec de: Alexandra Laudo, Antònia Folguera, Joan Casellas, Luz Broto, Pilar Cruz, un/a tècnic/a de l’ICUB (amb veu i sense vot) i David Armengol (amb veu i sense vot), en qualitat de coordinador de Barcelona Producció.

 


 

Dates: Fins el 9 de setembre
Convoca: La Capella (Ajuntament de Barcelona)
A càrrec de: Alexandra Laudo, Antònia Folguera, Joan Casellas, Luz Broto, Pilar Cruz, un/a tècnic/a de l’ICUB i David Armengol (coordinador de Barcelona Producció)/jurat i tutories
Dirigit a: Comunitat artística de Barcelona i la seva àrea d’influència
Més informació: lacapella.barcelona/convocatoria-2021

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.