22 desembre, 2021
Notícia

Convocatòria CRIT 2021-2022

El projecte CRIT (Mèdol - Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona) cerca dos propostes artístiques a desenvolupar a dos centres educatius del territori: l'INS Gabriel Ferrater (Reus) i l'Escola Sant Rafael d’Educació Especial (Tarragona).

CRIT és un projecte de mediació, producció i difusió d’art contemporani impulsat per Mèdol – Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona i realitzat a centres educatius de les comarques tarragonines. El programa, dirigit per Nani Blasco, vol posar èmfasi en la creativitat i l’esperit crític de l’alumnat, i que aquest esperit arribi a la comunitat on està inserit el centre educatiu a través d’una obra que ha de transcendir l’entorn.

 

La convocatòria 2021-2022 va adreçada a escollir dos projectes artístics que siguin impulsats per una persona o col·lectiu resident o estretament vinculat a qualsevol de les 6 comarques tarragonines (Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès). Els projectes es realitzaran a dos equipaments educatius del territori: el Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Rafael de Tarragona i l’INS Gabriel Ferrater (ESO i Batxillerat Artístic) de Reus.

 

La dotació econòmica per a cada projecte serà de 1.200€ (impostos inclosos) i ambdós s’hauran de desenvolupar entre els mesos de febrer i juny de 2022.

 Dates:
Termini obert fins el 16 de gener de 2022
Projectes a desenvolupar als centres educatius entre febrer i juny de 2022
Organitza: Mèdol – Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona
Dirigit a: Persones o col·lectius residents o vinculats a les comarques tarragonines
A càrrec de: Nani Blasco/Direcció de CRIT
Participa: INS Gabriel Ferrater (Reus) i Escola Sant Rafael (Tarragona)
Més informació i bases de la convocatòria: dropbox/CRIT 20201_2022/Bases.pdf

 

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més convocatòries entre àmbit artístic i educatiu


 

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.