26 maig, 2021
Agenda

Convocatòria educació/mediació Can Felipa Arts Visuals

Convocatòria excepcional del programa d’Arts Visuals del Centre Cívic Can Felipa dirigida a propostes de mediació i/o educació per crear un projecte amb una comunitat o entitat del barri del Poblenou de Barcelona.

El programa d’Arts Visuals del Centre Cívic Can Felipa presenta les bases d’una convocatòria inèdita i excepcional per al 2021 destinada a propostes de mediació i/o educació. Aquesta convocatòria s’adreça a educadorxs, mediadorxs, artistes, comissarixs, etc. amb experiència o sense en l’àmbit de la mediació i que vulguin crear un projecte juntament amb una comunitat o entitat del Poblenou, el barri on s’ubica Can Felipa.

 

La comissió de selecció està formada per Elena Blesa Cábez (artista i mediadora, membre del col·lectiu Avalancha), Jordi Ferreiro (artista i educador) i Clàudia Elies (coordinadora de Can Felipa Arts Visuals).

 

 

> Sessió de consulta online
El 7 de juny es realitzarà una sessió de consulta online per assessorar que vulgui presentar-se a la convocatòria.

 

> Publicació dels seleccionats
La segona setmana de juliol es faran públics els projectes seleccionats.

 

> Realització de projectes
Els projectes es realitzaran l’últim trimestre del 2021, amb la possibilitat de ser perllongats fins el primer trimestre del 2022 en cas que es consideri necessari.

 

 

Aquesta convocatòria excepcional es suma a la convocatòria pública anual amb la qual, des del 2001, es desenvolupa el programa Can Felipa Arts Visuals i que recull projectes de creació artística, comissariat i disseny, seleccionats per un jurat format per diferents professionals del sector, oferint la màxima transparència en la gestió i producció del programa resultant, que es porta a terme durant la temporada següent.

 

Els objectius generals del programa d’Arts Visuals de Can Felipa són: donar suport a l’art emergent i als i les joves creadorxs en el seu procés de professionalització (artistes, comissarixs, investigadorxs i dissenyadorxs); treballar per a la producció i difusió de les arts visuals, apropant-les a nous públics, i col·laborar amb altres institucions o col·lectius per tal de consolidar plataformes de suport a la creació emergent.

 


 

Dates: Fins el 25 de juny
Els projectes es realitzaran l’últim trimestre del 2021 amb, en cas necessari, la possibilitat de perllongar-se fins el primer trimestre del 2022

 

> 7 de juny: Sessió de consulta online

 

> Segona setmana de juliol: Publicació dels seleccionats

 

Convoca: Can Felipa Arts Visuals
A càrrec de: Elena Blesa Cábez (col·lectiu Avalancha), Jordi Ferreiro i Clàudia Elies (Can Felipa Arts Visuals)/Comissió de selecció
Més informació: cccanfelipa.cat/arts-visuals/convocatoria

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb convocatòries i arts visuals

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.