4 octubre, 2017
Notícia

Convocatòria d'idees Imagina Madrid

Intermediae llança una convocatòria d'idees per a l'elaboració de projectes col·laboratius d'intervenció en l'espai públic a través de l'art, la creació i la cultura, per a la millora i activació de nou espais públics urbans de la ciutat de Madrid, dins del programa cultural de "Imagina Madrid"

Imagina Madrid és una oportunitat per a implicar la ciutat en l’exploració de noves formes d’intervenció en l’espai públic urbà, obrint un diàleg transdisciplinar entre les arts, les ciències socials i l’urbanisme. És també una ocasió per a buscar altres visions o perspectives des de les quals es pugui pensar la ciutat avui i explorar noves relacions entre els actors que l’habiten.

 

La present convocatòria d’idees té com a objecte seleccionar, de conformitat amb els principis de transparència, igualtat i concurrència, un màxim de nou projectes col·laboratius artístic-culturals per a la intervenció en nou espais públics urbans de la ciutat de Madrid, que es desenvoluparan entre març i desembre de 2018 sota la supervisió de Intermediae com a centre cultural encarregat de la Direcció Executiva del Programa.

 

Els projectes s’elaboraran de manera col·laborativa tant en la seva ideació, a través d’unes taules de codiseño, com en la seva execució, mitjançant la col·laboració amb organitzacions locals i amb el teixit social.

 

Les idees hauran d’imaginar des de l’existent donant sortida creativa a les inquietuds presentades pels veïns i usuaris habituals dels diferents espais públics de la convocatòria. Així mateix, les idees hauran de proposar nous paisatges urbans que facin la ciutat més habitable, tenint en compte formes diferents de pensar i fer ciutat, sota una filosofia de “acupuntura urbana”, on la innovació està enfocada a processos col·laboratius que s’articulin a través de l’urbanisme social, la producció cultural i la sostenibilitat ambiental.

———-

Dates: Inscripcions obertes des del

Convoca: Intermediae (Matadero Madrid)

En el marc de: Imagina Madrid

———-

Més informació:

mataderomadrid.org/convocatorias/convocatoria-de-ideas-imagina-madrid

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.