26 febrer, 2021
Notícia

Convocatòria Espectadors en Residència

Una iniciativa de Graner on, amb la mediació del col·lectiu artístic Artefactum, es convida a un grup d’espectadors/es a compartir espais de trobada amb artistes residents al Centre de Creació de Dansa i Arts Vives de Barcelona.

Espectadors en residència és una comunitat d’estudi que promou espais de reflexió i aprenentatge sobre l’escena contemporània. El programa convida a un grup d’espectadors/es a compartir espais de trobada amb artistes residents a Graner i la mediació d’Artefactum, un col·lectiu que desenvolupa la seva pràctica entre les arts vives, l’educació i el pensament crític.

 

En aquest espai col·lectiu on cultivar la conversa, els afectes i les experiències, es parteix dels processos de creació com oportunitats per iniciar un diàleg sobre els imaginaris i llenguatges de la creació contemporània. A través de trobades amb artistes, presentacions de treballs en procés, debats i pràctiques compartides, s’explora el potencial lúdic, epistèmic i subversiu dels i les espectadors/es.

 

La proposta està dirigida a qualsevol espectador/a que vulgui aproximar-se als processos de creació artístics amb una perspectiva activa i dialògica. Té una durada de 4 mesos, amb 2 trobades quinzenals, i s’articula al voltant de dos espais de trobada:

 

 

> El Theatron. Espai per a la presentació de materials en procés d’artistes residents on reflexionar col·lectivament sobre les temàtiques i els procediments de creació contemporània. Artistes participants: Joaquín Collado, Núria Guiu, Cuqui Jerez, Raquel Klein i Xavier Manubens.

 

 

> El Theoros. Espai d’estudi sobre l’estatut i les poètiques de l’espectador contemporani per explorar les disposicions corporals, (est)ètiques, polítiques i afectives que orienten les nostres maneres de mirar, sentir, parlar i, en general, relacionar-nos amb l’escena.

 


 

Dates: Inscripció oberta fins el 7 de març (Preu: 20€)
El programa es desenvolupa del 9 de març al 16 de juny a Graner. Jane Addams, 14-16. 08038 Barcelona
Organitza: Graner. Centre de Creació de Dansa i Arts Vives
A càrrec de: Artefactum (Esther Blázquez i David Pérez)
Participa: Joaquín Collado, Núria Guiu, Cuqui Jerez, Raquel Klein i Xavier Manubens/ Artistes participants a l’espai Theatron
Dirigit a: Espectadors/es que vulguin aproximar-se als processos de creació artístics amb una perspectiva activa i dialògica
Més informació i inscripcions: granerbcn/espectadors-en-residencia

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb Graner. Centre de Creació de Dansa i Arts Vives

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.