13 juny, 2017
Notícia

Convocatòria per crear material didàctic obert en l'educació

Aquesta convocatòria té per objectius donar suport a docents i centres escolars que tenen dificultat per aconseguir recursos, visibilitzar el treball que es fa, crear xarxa i reunir una sèrie de materials didàctics que es puguin replicar. La convocatòria se situa en el compromís que el laboratori Hirikilabs de Tabakalera té per impulsar l'educació activa i les metodologies col·laboratives, amb la idea de repetir i estendre el model de laboratoris oberts.

La convocatòria està dirigida a centres educatius, persones docents o alumnat de la comunitat escolar. Es poden presentar persones que estiguin interessades a innovar el material didàctic i metodologies, i que tinguin disposició de compartir amb les altres. Els projectes es desenvoluparan en el curs 2017-2018 dins d’alguna assignatura escolar i poden estar en una fase en marxa o partir de zero.

 

Els projectes a presentar han de tenir com a base la tecnologia, les ciències, els TIC o les pràctiques STEAM. Es pot crear material didàctic o projectes oberts entenent la tecnologia en el sentit més ampli, amb temes com a electrònica, electricitat, informàtica, audiovisuals, tèxtil, física, química, biologia, fabricació etc.

———-

Dates: Presentacions fins el 13 de juny

Comunicació de seleccionats: 20 de juny

Publicació a la web de Tabakalera: 26 de juny

Convoca: Tabakalera Centro Internacional de Cultura Contemporánea

Dirigit a: centres educatius, persones docents o alumnat de la comunitat escolar

En el marc de: Laboratori Hirikilabs

Suport: Ajuntament de Donostia, Diputació Foral de Gipuzkoa, Govern Vasc

———-

Més informació:

tabakalera.eu/es/convocatoria-para-crear-material-didactico-abierto-en-la-educacion

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.