1 març, 2021
Agenda

Convocatòria Territorio Escuela 2021-22

Convocatòria del Centro Huarte de Navarra per donar suport a un projecte educatiu que desbordi els límits de l'escola, replantejant la seva relació amb el territori des d'estratègies pròximes a les arts i al pensament contemporani.

El Centro de Arte Contemporáneo de Huarte obre l’edició 2021-2022 d’aquesta convocatòria dirigida a centres educatius de Navarra per al desenvolupament d’un projecte en educació artística. L’objectiu de la convocatòria és doble: d’una banda, dotar d’eines conceptuals, materials i humanes a propostes docents vinculades a l’art a la comunitat navarresa; per un altre, propiciar el codisseny de projectes de llarg recorregut amb centres educatius del territori.

 

En la base d’aquesta convocatòria està el treball en xarxa, des de processos participatius, com a escenari per a la construcció de coneixements i la producció cultural.

 

El Centro Huarte posarà a la disposició del projecte seleccionat recursos humans, tècnics i materials per valor d’un màxim de 3000€ per al seu desenvolupament.

 

Convocatòria dirigida a professorat d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat.

 


 

Dates: Inscripcions obertes fins el 8 de maig
El projecte s’haurà de desenvolupar d’octubre de 2021 a maig de 2022
Centro Huarte. Calvario, 2. 31620 (Huarte, Navarra)
Convoca: Centro Huarte
Dirigit a: Professorat de centres d’educació (d’infantil a batxillerat) de Navarra
Més informació, bases i inscripcions:
centrohuarte/territorio-escuela-2021-2022

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb convocatòries de Centro Huarte

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.