20 abril, 2016
Notícia

Convocatòries: expandint l'hàbitat de la pràctica artística

Convocatòries "RESIDENCIA JOVEN ARTISTA-EDUCADOR" (MCTM) i "ART PER AL CANVI" (Obra Social “La Caixa”)

CONVOCATÒRIA RESIDENCIA JOVEN ARTISTA-EDUCADOR
El Museo Carmen Thyssen de Málaga (MCTM) ofereix una residència artística per a artistes-educadors compromesos amb la pedagogia museística, residència a desenvolupar entre els mesos de juny i juliol.

 

La finalitat de la convocatòria és afavorir la doble faceta d’artista-educador, de tal manera que s’estimuli la implicació dels públics en els conceptes i procediments propis de la creació contemporània.

———-
Dates: Termini de presentació de projectes fins el 2 de maig de 2016.

Durada residència: del 01/06 al 31/07 de 2016.

Convoca: Museo Carmen Thyssen de Málaga.
Dirigit a: Convocatòria dirigida a artistes, visuals o transdisciplinars, que desitgin aportar un nou punt vista a l’àmbit pedagògic dins de l’educació artística i dins d’un museu. Així mateix, han de connectar amb les noves tendències educatives de pensament crític i participació.
———-
Més informació:
carmenthyssenmalaga.org/educacion/educacion-colaboratorios

 

 

 

CONVOCATÒRIA ART PER AL CANVI

Les arts plàstiques, la música, el teatre, la dansa o la literatura poden ser eines per a la transformació social. Per aquest motiu, l’Obra Social “la Caixa” fomenta els projectes artístics que afavoreixin l’ús de l’art i la cultura com a instruments de transformació social.

 

Els principals àmbits d’actuació són:

>> Promoció d’activitats vinculades a les arts plàstiques, la fotografia, la música, la literatura i les arts escèniques com a recurs de desenvolupament personal i inclusió social.

>> Foment del paper actiu dels col·lectius participants i dels professionals del món de la cultura en activitats de caràcter social.

———-
Dates: Presentació de projectes del 9 de maig a l’1 de juny de 2016.
Convoca: Obra Social “La Caixa”.
———-
Més informació:
obrasociallacaixa.org/ca/cultura/art-for-change/convocatoria

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per a redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.