22 octubre, 2021
Notícia

Convocatòries 2021-22 Fundació Carulla

La Fundació Carulla presenta els seus Premis, Beques i Programes d’impuls cultural i reconeixement per a la temporada 21/22.

La Fundació Carulla, convençuda del poder de la cultura com a motor de canvi social, convoca periòdicament Premis, Beques i Programes per promoure i fer realitat projectes i idees culturals transformadors que millorin la societat.

 

 

> Beques SOS Cultura. Impuls a la creació artística

 

Segona edició de les beques SOS Cultura (10 beques de 6.000€) per fer visible la realitat de col·lectius vulnerables mitjançant creacions artístiques adreçades a persones en situació de vulnerabilitat (manca d’oportunitats, exclusió social…) i d’emergència emocional agreujades per la pandèmia.

 

 

> Premi Lluís Carulla. Emprenedoria cultural

 

Amb l’objectiu d’estimular i fer viables projectes i idees culturals que transformin i millorin la societat catalana, el Premi Lluís Carulla guardona bianualment projectes i idees transformadores. A més de la dotació econòmica (100.00€ en dues categories: “millor projecte” i “millor idea”), el premi ofereix formació i acompanyament cultural, empresarial, en l’avaluació de l’impacte i comunicació per tal que les iniciatives siguin el màxim de transformadores i viables econòmicament.

 

 

> Premis Baldiri Reixac. Llengua, arts i educació

 

Els premis Baldiri són guardons anuals que, des de fa 44 anys, impulsen i reconeixen projectes educatius que donen resposta als reptes de l’educació del segle XXI, involucrant el màxim d’agents de la comunitat educativa per construir una escola oberta, inclusiva i innovadora. La dotació és de 37.000€, repartida en tres categories: Premi Baldiri Escola, Premi Baldiri Experiència i Premi Joan Triadú.

 

 

> Premi Francesc Candel. Cultura per a la inclusió social

 

El Premi Francesc Candel, dotat amb 15.000€, reconeix des del 2004 les entitats i institucions que treballen, des de la cultura i la llengua, l’acollida i la inclusió social de persones d’origen immigrant, així com també d’altres col·lectius i persones que viuen en situació de vulnerabilitat.

 


 

Dates:

 

> Beques SOS Cultura. Convocatòria oberta fins al 12 de novembre

> Premi Lluís Carulla. Inscripcions del 15 de novembre de 2021 al 9 de gener de 2022

> Premis Baldiri Reixac. Inscripcions del 10 de gener al 28 de febrer de 2022

> Premi Francesc Candel. Inscripcions: 12 de juny de 2022

 

Convoca: Fundació Carulla

 

Més informació: fundaciocarulla/convocatories-21-22

 

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més convocatòries i premis

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.