14 abril, 2020
Notícia

Cos i territori. Laboratori d'artistes. Convocatòria

Aquesta edició dels laboratoris formatius i creatius del Mercat de les Flors i La Central del Circ de Barcelona, en col·laboració amb Graner, es centra en la noció de "territori" com espai construït socialment i, per tant, travessat per la mirada comunitària. El taller es planteja des de les pràctiques corporals i les dinàmiques col·lectives.

Després dels laboratoris formatius i creatius de circ i dansa celebrats el 2016 i 2018, el Mercat de les Flors i La Central del Circ en col·laboració amb Graner, proposen per al 2020 una nova acció creativa, vivencial i formativa: Laboratori de cos i territori, amb Marta Galán, Sergi Parés, Aina Alegre i Marc Dalmau.

 

Durant dues setmanes, els formadors/es acompanyen 10 artistes cap a una nova mirada sobre el moviment i el circ contemporani, analitzant ambdues pràctiques per tal de conèixer què és el que actualment aquestes pràctiques poden requerir quan es posen en relació amb un context.

 


 

Dates: Fins el 29 de febrer
La Central del Circ. Moll de la Vela, 2. 08930 Sant Adrià del Besòs (Barcelona)
> Dates taller: Del 30 de març a l’11 d’abril
Organitza: Mercat de les Flors i La Central del Circ   
A càrrec de: Marta Galán, Sergi Parés, Aina Alegre i Marc Dalmau/formadors i formadores
Dirigit a: Artistes de circ contemporani i artistes que treballin el moviment, creadors i creadores interessats/des a generar una situació propícia per a la investigació de les noves pràctiques de circ i dansa des del punt de vista del territori.
Col·labora: Graner
En el marc de: Cicle Circ d’ara mateix 2020 (Mercat de les Flors)
Més informació: ajuntament.barcelona/fabriquescreacio/cos-i-territori-laboratori-dartistes

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.