16 maig, 2019
Notícia

Cossos en comú

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre i la Fundació ASPACE Catalunya han dut a terme aquest taller de dansa inclusiva amb la participació dels alumnes de l'especialitat de pedagogia de la dansa del CSD i persones amb paràlisi cerebral de la fundació.
Cossos en comú vol fer accessibles la dansa i el moviment a qualsevol persona, utilitzar el llenguatge corporal com a forma d’expressió i comunicació amb els altres i potenciar les capacitats físiques i motrius de les persones amb paràlisi cerebral.
 
L’alumnat de tercer curs de l’especialitat de pedagogia de la dansa del CSD ha rebut prèviament una formació específica per conèixer les potencialitats i formes d’expressió corporal dels participants i així poder adaptar els exercicis i el procés de creació. Com a resultat, més de 30 persones han compartit al llarg de quatre sessions l’oportunitat de gaudir de la dansa i viure una experiència de creació artística entre persones amb capacitats diverses.
———-
Organitza: Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre i Fundació ASPACE Catalunya
A càrrec de: docents del CSD, Neus Canalias (ballarina experta en dansa inclusiva) i professionals de la Fundació ASPACE
———-
Més informació:
 
 
 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.