4 febrer, 2019
Notícia

Crida a projectes culturals

Els programes "Mirador Usera" i "Mirador Arganzuela" llancen la segona convocatòria oberta a projectes culturals per a treballar en els districtes de Usera i Arganzuela (Madrid). Aquesta iniciativa és un programa d'innovació en cultura de proximitat per a desenvolupar l'agenda cultural.

Aquesta convocatòria és un programa d’innovació en cultura de proximitat on el teixit social i els espais i centres culturals del districte col·laboren amb Intermediae Matadero per a desenvolupar la seva agenda cultural.

 

Es busquen projectes que responguin a la filosofia del programa i més concretament a la seva línia de desenvolupament de pràctiques col·laboratives i projectes culturals de proximitat. Aquesta línia de treball promou la interculturalitat i l’enfortiment del teixit social, fomentant el treball cooperatiu i l’aprenentatge i superant la barrera entre creador/a i públic.

 

Els districtes posaran a la disposició dels projectes totes les seves instal·lacions, especialment els Centres Culturals (sis en Usera i dos en Arganzuela), amb instal·lacions com a sales per a tallers i sessions de treball, sales d’exposicions, auditoris, etc. De la mateixa manera es facilitarà el treball en Associacions de Veïns/as, espai públic o altres espais culturals amb arrelament en els districtes.

———-

Dates: Del

Organitza: Madrid Destino

Convoca: Juntes Municipals d’Usera i d’Arganzuela i Intermediae Matadero (Programes Mirador UseraMirador Arganzuela)
———-
Més informació:
 
 
 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.