18 maig, 2019
Notícia

Cronos, procés de treball amb Escuela 2

Un dels objectius de l’àrea d’educació de Bombas Gens Centre d’Art (València) és establir processos de llarga durada amb la comunitat escolar per tal de construir vincles duradors i compartir aprenentatges. Fruit d’aquest interés i la confluència amb Escuela 2, s'inicia aquesta col·laboració el setembre de 2018, que s’exhibeix ara en format expositiu.

Durant aquestos mesos i a partir de diferents visites al centre d’art, tot l’alumnat d’Escuela 2 ha estat desenvolupant aquestes peces que ara es mostren.

 

“Cronos és el resultat de tot un procés de treball que iniciàrem, en Escuela 2, a principi de curs a partir de la visita a Bombas Gens Centre d’Art. En les diferents i diverses obres que representen allò treballat i aprés es veuen reflectides l’evolució, la transformació que el pas del temps en interacció amb diferents contextos i situacions proporcionen, els processos que passen fins crear una cosa nova, el temps que es requereix per eixes transformacions i les vivències noves que això proporciona, però que sense les coses anteriors no serien possibles.

 

El temps des de la visita al centre d’art fins arribar a aquestes creacions ha fet que les obres del Pols del Cos. Usos i representacions de l’espai i el propi espai expositiu des d’on es partia queden transformats pel diàleg amb l’obra que ara s’exposa al mateix context.”

 

Equip educatiu d’Escuela 2

———–

Dates: 18 de maig (exposició final)
Bombas Gens. Av. de Burjassot, 54-56, 46009 València
Organitza: Bombas Gens Centre d’Art
Participa: Escuela 2
En el marc de: Exposició El pols del cos. Usos i representacions de l’espai. Col·lecció Per Amor a l’Art (Bombas Gens Centre d’Art, 14.3.2018 – 20.1.2019)
———-
Més informació:
bombasgens.com/cronos-proces-de-treball-amb-escuela-2

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.