17 octubre, 2017
Notícia

Cultura i innovació. Impulsos creatius d'un territori

Un projecte pilot de formació en comú, dirigit a alts càrrecs públics i tècnics de l’Ajuntament de Palma, que treballen a les àrees de Cultura, Educació, Participació, Social i Joventut. Una iniciativa amb Conexiones Improbables i l'Escola Municipal de Formació.

Un laboratori orientat a la reflexió sobre actituds i metodologies d’innovació i a l’establiment d’una senda individual de formació.

 

Promoure projectes d’innovació comporta el risc de les resistències tant de les persones com de la mateixa estructura, però alhora generen interessants resultats inesperats i correspon a una tendència internacional cap a l’autogestió dels recursos, un augment de la participació en les decisions i una consciència de sostenibilitat econòmica, comunitària i mediambiental. Una formació continuada permetria una actualització de l’repte i concebre projectes transversals que milloren l’eficiència i augmenten les possibilitats, en present i futur, d’una millora social.
———-

Dates: 17 d’octubre
Escola de Formació Municipal. Avda. de Sant Ferran, s/n 07013 Palma de Mallorca
Organitza: Conexiones Improbables i l’Escola Municipal de Formació
Dirigit a: Alts càrrecs públics i tècnics de l’Ajuntament de Palma
———-
Més informació:
aa-tomic.tumblr.com/cultura i innovació

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.