18 desembre, 2014
Notícia

Curs "Pràctiques artístiques, participació i canvi social" d’Artibarri

Amb aquesta proposta formativa 2015, Artibarri arriba a la 3ª edició d’aquest curs que neix amb la voluntat de compartir l’experiència i el bagatge de coneixement de les diferents entitats que formen part de la seva xarxa

Partint de la vivència i de la pràctica, aquesta proposta formativa pretén promoure el debat i la reflexió entre els participants, tot facilitant eines i estratègies metodològiques que ajudin a desenvolupar projectes de pràctiques artístiques per a la transformació social de les comunitats.

 

El curs s’ha estructurat en quatre sessions, més una d’intercanvi amb LaFundició, i comptarà com a facilitadors/es amb professionals en gestió i polítiques culturals, processos comunitaris i mediació, pedagogies experimentals i pràctiques artístiques de col·lectius i entitats de la xarxa Artibarri com TeleducaLaFundicióTransductoresForn de teatre Pa’tothom, Fundació DC o ETCS Cooperativa, entre d’altres.

 

La formació està dirigida a professionals de l’àmbit social i cultural, educadors/es, treballadors/es socials, facilitadors/es de grups, artistes o responsables d’entitats i equipaments que vulguin incorporar les arts, com a elements de transformació i canvi.
—–
Dates: Del 24 de gener al 28 de febrer de 2015.
Organitza: Artibarri.
A càrrec de: Carme Mayugo (Teleduca), Javier Rodrigo (Transductores),  Francisco Rubio (LaFundició), Jordi Forcadas (Forn de teatre Pa’tothom), Loli Castilleja (etcs.coop)/entre d’altres facilitadors/es.
—–
Més informació:

artibarriblog.wordpress.com/oferta-formativa/cursos

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i els canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.