28 juny, 2019
Notícia

Curs de Fotografia Introspectiva per a docents

Curs de fotografia d'Espacio Fundación Telefónica, impartit per Beatriz Martínez Barrio i dirigit a docents de centres educatius amb alumnat de Secundària i Formació Professional, en risc d'exclusió i/o diversitat, Orientació, terapeutes, estudiants de fotografia, fotògrafs que utilitzen la fotografia terapèuticament.

Què miro? Com miro? Què incloc i què excloc? Les fotografies que fem parlen de qui som. La imatge és una superfície de projecció on es reflecteix el nostre món interior i pot ajudar-nos a conèixer-nos millor.

 

Convocatòria oberta a docents de centres educatius amb alumnat de Secundària i Formació Professional, en risc d’exclusió i/o diversitat, Orientació, terapeutes, estudiants de fotografia, fotògrafs que utilitzen la fotografia terapèuticament.

 

Els docents es comprometran a aplicar eines de fotografia introspectiva amb el seu alumnat durant el primer trimestre acadèmic del 2019 (de setembre a desembre).

———-
Dates:
> Inscripció: Fins el 7 de juny
> Curs: 28, 29 i 30 de juny 
Fundación Telefónica. Gran Vía. 28 7ª Planta (Madrid)
Organitza: Espacio Fundación Telefónica
A càrrec de: Beatriz Martínez Barrio/artista visual
Dirigit a: Docents de Secundària i Formació Professional, amb alumnat en risc d’exclusió i/o diversitat, Orientació, terapeutes, estudiants de fotografia, fotògrafs que utilitzen la fotografia terapèuticament.
———-
Més informació:
espacio.fundaciontelefonica.com/curso-de-fotografia-introspectiva-para-docentes

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.