3 octubre, 2020
Notícia

Dansa inclusiva i creació col·lectiva

El C.C Conde Duque de Madrid organitza uns tallers inclusius de la mà de Colectivo Lisarco per fomentar la interacció entre persones amb o sense diversitat funcional, compartint una pràctica i un espai amb l'objectiu d'ampliar la consciència sobre la necessitat d'una cultura cada vegada més inclusiva.

El format que Colectivo Lisarco (associació de professionals de diferents disciplines que desenvolupa projectes artístics i pedagògics col·lectius des de 2006) proposa per dur a terme en el Centro Cultural Conde Duque consisteix en un taller de dansa, moviment i creativitat on explorar els tipus d’interacció que poden existir entre les persones que formen un grup.

 

Aquest taller vol incidir en la interdependència del conjunt i en la importància de la comunicació i la cooperació per aconseguir l’objectiu artístic a través de la utilització d’elements bàsics d’expressió corporal i dansa contemporània que permeten el descobriment de diferents possibilitats de moviment i del cos, així com dinàmiques de grups i tècniques de composició col·lectiva.

 

La idea és formar un grup el més heterogeni possible al llarg del curs de 2020-2021, a través de dues fases:

 

> Fase I: Laboratoris oberts i participatius, on experimentar el poder del comú i propiciar vincles des d’on vivenciar i potenciar la nostra capacitat per generar nous imaginaris col·lectius.

 

> Fase II: Consolidació d’un grup estable de persones, diverses i intergeneracionals, que vulguin participar en aquest procés de creació col·lectiva. El projecte conclourà amb una mostra oberta el 26 de juny.

 


 

Dates: Del 3 d’octubre de 2020 al 26 de juny de 2021

Sala d’assaig de dansa del C.C. Conde Duque. C/ del Conde Duque, 11, 28015 Madrid

Organitza: Centro Cultural Conde Duque

A càrrec de: Colectivo Lisarco

Dirigit a: Persones interessades, amb i sense diversitat funcional, de qualsevol edat

Més informació: condeduquemadrid.es/actividades/danza-inclusiva-y-creacion-colectiva

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb Dansa i Diversitat funcional


 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.