14 octubre, 2017
Notícia

¿De què parlem quan parlem de finançament d' “allò social”?

Un glossari terminològic elaborat per ColaBoraBora per tractar d'aclarir-nos i una sèrie de possibilitats a explorar, perquè les polítiques públiques orientades al finançament de la innovació, l'economia i les empreses socials, serveixin per a reforçar allò públic i eixamplar allò comú, en lloc de per a continuar avançant en la privatització i empresarialització de tots els àmbits de la vida.

Una iniciativa sorgida arran de la participació de ColaBoraBora a la 3ª Jornada de Innovación Social, organitzada per la Diputació de Bizkaia, des dels seus Departaments d’Acció Social i de Desenvolupament i Promoció Econòmica i Territorial.

 

Detectada certa amanida terminològica en alguna de les taules rodones de la jornada, una certa dificultat per diferenciar (o habilitat per confondre) termes com a innovació, economia o empresa social; o finançament, inversió, viabilitat, rendibilitat o lucre, ColaBoraBora proposa aquest petit i sintètic glossari terminològic. Perquè semblant… no és el mateix.
———-
Data de publicació: Octubre 2017
Publica: ColaBoraBora
A càrrec de: Ricardo Amaste
———-
Més informació:
colaborabora.org/2017/10/14/financiacion-de-lo-social

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.