21 juny, 2016
Notícia

Debatre sobre els centres d’art des dels centres d’art

Debat "QUIN ECOSISTEMA DE CENTRES D’ART VOLEM?" (Pla de Cultures 2016-2026 de l'Ajuntament de Barcelona) i conversa "POLÍTIQUES CULTURALS, ART, EDUCACIÓ, MEDIACIÓ" ("Cohabitar entre-", Fabra i Coats Centre d'Art Contemporani de Barcelona)

QUIN ECOSISTEMA DE CENTRES D’ART VOLEM?

L’objectiu d’aquest debat, organitzat dins del cicle de trobades reflexives que proposa el Pla de Cultures 2016-2026 del Consell de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, és establir reflexions sobre diferents aspectes que afecten la cultura de la ciutat, en aquest cas els centres d’art i el seu model de gestió. El debat pretén intercanviar punts de vista de cara a democratitzar la gestió de les dotacions públiques de la ciutat.

———-
Dates: 21 de juny de 2016. 18 h.
Auditori Virreina Lab. La Rambla, 99, 08001 Barcelona.
Organitza: Pla de Cultures de Barcelona (Consell de Cultura, Ajuntament de Barcelona).
Participa: Conxita Oliver (coordinadora de l’Àrea de Creativitat i Innovació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya); Anna Crosas (directora del Programa d’Arts Visuals de la Diputació de Barcelona); Óscar Abril (director de Sectors Culturals i Innovació de l’Institut de Cultura de Barcelona); Nora Ancarola (membre de la Plataforma d’Artistes de Catalunya); Tere Badia (coordinadora d’Hangar, centre de producció i recerca artística); Kike Bela (coordinador de La Escocesa, centre de producció artística); Cèlia del Diego (presidenta de l’Associació Catalana de Crítics d’Art) i Victor Lobo (membre d’Experimentem amb l’Art).
———-
Més informació:
barcelona.cat/barcelonacultura/ca/cultura-tv/debat-obert-quin-ecosistema-de-centres-dart-volem

 

 

 

POLÍTIQUES CULTURALS, ART, EDUCACIÓ, MEDIACIÓ 

Conversa dins del cicle Habitacions Pròpies de la programació de Cohabitar entre- a Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani de Barcelona per parlar sobre el futur dels centres d’art. El cicle es presenta de forma regular un cop al mes, amb intervencions curtes per part dels convidats i un debat amb els assistents.
———-
Dates: 22 de juny de 2016. 18h.
Fabra i Coats. c/ Sant Adrià, 20. 08030 Barcelona.
Participa: Oscar Abril Ascaso (Director de Sectors Culturals de l’Ajuntament de Barcelona), Judit Vidiella (Col·lectivaccions) i Marcelo Lucero (Programa Acciona, Departamento de Educación y Formación en Artes y Cultura del Consejo Nacional de la Cultura y las Artes, Gobierno de Chile).
En el marc de: cicle de converses Habitacions pròpies (Mediacions) de Cohabitar entre-, un projecte comissariat per Idensitat IDLaFundicióSinapsis Projectes i TRANSDUCTORES a Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani de Barcelona.
———-
Més informació:
ajuntament.barcelona.cat/centredart/ca/content/habitacions-pròpies-cicle-de-converses

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.