5 octubre, 2020
Agenda

De l'aula a Medialab: projectes amb escoles

Convocatòria dirigida al professorat dels centres d'educació de la Comunitat Autònoma del País Basc per desenvolupar un projecte escolar conjuntament amb l'equip de treball de Medialab de Tabakalera Donostia.

Aquesta convocatòria té per objectiu sortir de l’àmbit escolar i dur a terme conjuntament un projecte en Medialab de Tabakalera. Una experiència per descobrir un espai diferent i utilitzar totes les possibilitats que ofereix. Entre el professorat i l’equip de treball de Tabakalera es dissenyarà un projecte, combinant-lo amb els àmbits de treball especialitzats de l’equipament cultural: el pensament crític, la tecnologia (electrònica, robòtica, impressió 3D, animació i videojocs), els audiovisuals (fotografia, vídeo i cinema), el so, l’autoedició i les arts plàstiques.

 

La convocatòria per al curs 2020/2021 està dirigida als centres d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxiller. S’aprovaran un màxim de quatre projectes escolars: dos es reservaran per als centres de Donostialdea i els altres dos seran per a altres centres de la Comunitat Autònoma del País Basc.

 

L’espai Medialab de Tabakalera és un servei destinat a l’apoderament de la ciutadania, oferint-li opcions i recursos per crear, experimentar, aprendre i gaudir.

 


 

Dates: Del 5 al 30 d’octubre
El projecte seleccionat es desenvoluparà al llarg del curs 2020-2021
Tabakalera. Plaza de las cigarreras, 1. 20012 Donostia/San Sebastián
Convoca: Tabakalera (Medialab)
Més informació: tabakalera.eus/del-aula-medialab-proyectos-con-escuelas

 
 
 

#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies sobre convocatòries de Tabakalera relacionades amb Educació

 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.