15 gener, 2020

Descobrim-nos fent cinema!

Extraescolar de l'Escoleta de Cinema de Barcelona al llarg de tres trimestres durant un curs escolar amb l'objectiu de fer que l'audiovisual esdevingui una eina per promoure la relació, la descoberta i el coneixement de l'entorn per part dels nens i nenes.

Els dos objectius principals d’aquesta proposta de l’Escoleta de Cinema són que els infants explorin els seus temes d’interès i els comparteixin, així com que treballin la creativitat a la vegada que s’endinsen en la narració d’històries mitjançant imatges i paraules en moviment. Tot aquest treball sempre s’enfoca des d’un vessant artístic, de recerca i de connexió amb l’entorn i amb el grup.

 

La proposta s’adreça a infants de 6 a 12 anys (de 1r a 6è de primària) i s’ha iniciat durant el curs 2019-2020 en col·laboració amb l’AFA de l’Escola Rius i Taulet de Barcelona. Aquesta extraescolar es desplega al llarg de tres trimestres durant un curs i a cada trimestre es posa el focus en una forma d’expressió audiovisual diferent: 

 

> 1er trimestre: Documentar la quotidianitat de l’escola

 

> 2n trimestre: Crear una petita pel·lícula menuda

 

> 3er trimestre: Comunicar-nos creativament amb l’audiovisual

 


 

Dates: Curs 2019-2020
Escoleta de Cinema. Fabra i Coats Fàbrica de Creació. Sant Adrià, 20. 08030 Barcelona
Organitza: Escoleta de Cinema
Participa: Escola Rius i Taulet (Barcelona)
Dirigit a: Infants de 6 a 12 anys (de 1r a 6è de primària)
Més informació: escoletadecinema/descobrim-nos-fent-cinema

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Altres continguts relacionats amb Educació+Cinema/Documental 


 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.