14 novembre, 2018
Notícia

Despullar l'educació i la cultura

Amb el monogràfic 'Més enllà del binomi “cultura i educació”: Aproximacions des de l’àmbit local', el Centre d’Estudis i Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona vol contribuir a aquesta reflexió des d'un lloc intermedi, que contribueix a desdibuixar les fronteres que hem creat entre els àmbits cultural i educatiu.

L’objectiu del Centre d’Estudis i Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona és escoltar la veu d’aquells que porten anys treballant i pensant en aquest terreny, així com els impulsors d’experiències que no sabem si descriure com a culturals o educatives, perquè són les dues coses. 

 

El treball comprèn catorze articles que aporten mirades diverses a les relacions entre la cultura, l’educació i el món local. Sense pretensió d’exhaustivitat, aquestes catorze visions poden contribuir al debat sobre les necessàries relacions aquests àmbits, així com orientar als ajuntaments a l’hora de dissenyar les seves polítiques públiques de cultura i d’educació.

———-

Publica: Centre d’Estudis i Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona

A càrrec de: Eulàlia Bosch, Fernando Hernández, Gemma Carbó, Lucina Jiménez, Rafa Milan, Judit Vidiella, Nando Cruz, Dolors Juarez, Maria Acaso, Ramon Parramon, Magalí Homs, Roser Ros, Jaume Centelles, Margarida Troguet i Carles Garcia

———-

Més informació:

interaccio.diba.cat/blogs/2018/11/14/despullar-leducacio-cultura

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.