19 agost, 2020
Notícia

Actes de les ponències del "Diàleg sobre Drets Culturals i Desenvolupament Humà"

Actes publicades per l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional (AECID) on es recopilen les ponències del "Diàleg sobre Drets Culturals i Desenvolupament Humà", organitzat per Interarts amb la UNESCO i la AECID en el marc del Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004.

La trobada va abordar la relació entre cultura i desenvolupament, des de la perspectiva dels drets culturals, i va comptar amb la participació d’investigadors, acadèmics, responsables d’organismes internacionals i directius d’organitzacions no governamentals. 

 

Des d’Interarts, recomanen l’informe d’aquesta trobada com a recurs per “a tots aquells interessats a comprendre i abordar les diferents perspectives existents sobre el significat de cultura i els drets culturals amb el coneixement i la valentia necessària per enfrontar els reptes i complexitat de la nostra societat actual”.

 

Segueix llegint l’informe aquí

 


 

Data de publicació: 19 d’agost
Publica: AECID
En el marc de: Diàleg sobre Drets Culturals i Desenvolupament Humà (Interarts, UNESCO i AECID). Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004

Més informació i accés a l’informe: interarts.net/dialeg-sobre-drets-culturals-i-desenvolupament-huma

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb els Drets Culturals 


 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.