23 maig, 2018
Notícia

Diversario

Primer Congrés i Festival transfronterer de Creativitat i Discapacitat dins del projecte "Huesca más inclusiva", promogut per CADIS Huesca, l'Ajuntament d'Osca i l'Obra Social "La Caixa".

Diversario està organitzat des de CADIS Huesca (coordinadora d’associacions de persones amb discapacitat d’Osca i la seva província) dins del projecte Huesca más inclusiva, promogut per CADIS Huesca, l’Ajuntament d’Osca i l’Obra Social “La Caixa”, inscrit al seu torn en el Programa INTERREG V-A Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020 en el marc del projecte PYRHEQUAL.

 

Concebut com un espai que possibiliti l’obertura de camins de cooperació en l’àmbit de l’art i la discapacitat, consta de dues parts: Diversario Congrés (23-25 de maig) i Diversario Festival (23-27 de maig).

 

 

> Diversario_Congrés inclou conferències, taules rodones, tallers, comunicacions, videoprojeccions, pòsters, cafè-networking, i mostres de petit format, amb artistes i investigadors del camp de la cultura i la diversitat funcional.

 

> Diversario_Festival inclou una programació multidisciplinària amb propostes artístiques (concerts, exposicions, cinema, teatre, dansa, etc.) d’àmbit nacional i internacional.

 

 

El programa de Diversario ha estat configurat per un grup de treball amb representants d’entitats i col·lectius de l’àmbit de la discapacitat, la cultura i les arts a Osca.
———–
Dates: Del 23 al 27 de mayo
Organitza: CADIS Huesca
Dins de: Projecte Huesca más inclusiva (CADIS Huesca, Ajuntament d’Osca i Obra Social “La Caixa”)
En el marc de: Programa INTERREG POCTEFA 2014-2020 (Projecte PYRHEQUAL).
———-
Més informació:
diversario.org/congreso-2018

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.