8 maig, 2017
Notícia

DONA(R) VEU. Converses santanyineres

Projecte a càrrec del col·lectiu metamòrfiques, pensat i creat pel Dia Internacional de la Dona al municipi de Santanyí (Mallorca). La proposta que es presenta té un format oral i d’arxiu visual. Les converses serveixen com a dispositiu per establir un diàleg al voltant dels seus vincles amb Santanyí, un poble que ha viscut el passat, viu el present i transmet a les generacions futures els seus coneixements.

30 dones amb 12 perfils diferents: política, brodadora, nouvinguda, estrangera, major, món del teatre, emprenedora, emblemàtica, pagesa, joveneta i nina. Assegudes a una taula rodona amb una proposta concreta, la del diàleg i l’escolta, metamòrfiques planteja una sèrie de preguntes per demanar-se i respondre entre elles.

 

La proposta té com a objectius donar valor i enregistrar les vivències segons les característiques, les identitats, les tradicions, els orígens, els costums, els hàbits; emprant la pedagogia de la pregunta com a eina i fil conductor.

 

Amb tot el material gravat, s’edita un documental que es projecta el 8 de maig de 2017 al Teatre de Santanyí, amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

 

 

Dates: 8 de maig (projecció)

Converses: Associació Cultural Can Timoner. Carrer de s’Aljub, 24, 07650 Santanyí, Illes Balears

Projecció: Teatre de Santanyí. Carrer del Bisbe Verger, 38, 07650 Santanyí, Illes Balears

Organitza: Metamòrfiques, amb la col·laboració de Catalina Obrador

A càrrec de: Metamòrfiques

Participa: Dones de Santanyí

Suport: Ajuntament de Santanyí

———-

Més informació:

metamorfiques.com/projectes/donar-veu

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.