11 juny, 2017
Notícia

Dones i Cures

El projecte "Dones i Cures - Teatre de les Oprimides per Combatre les Desigualtats Interseccionals al Treball Domèstic i de Cures" proposa la realització d'un procés de Teatre Legislatiu amb l'objectiu de promoure, donar formació, donar suport i enfortir la participació i auto-organització política de les dones al sector del treball domèstic i de cures.

El col·lectiu de treballadores de la llar i de les cures és un grup en el qual es donen múltiples eixos de discriminació i precarització. Al 2011 neix el Sindicat de Treballadores de la Llar i les Cures Sindillar, un col·lectiu de dones organitzades per lluitar contra la precarietat laboral, econòmica, política, social i emocional de les dones en el sector de les cures.

 

Des d’aquest espai de dones diverses i de diversos feminismes es desenvolupen activitats de formació i projectes de formació ocupacional que tenen a veure amb les necessitats del Sindicat i de les dones al sector, a més d’una reivindicació contínua per aconseguir la incorporació de les treballadores del llar i de les cures al Règim General de Seguretat Social.

———-

Organitza: Sindillar/Sindihogar: Sindicat de Treballadores de la Llar i les Cures, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison i Associació La Xixa Teatre

Suport: Ajuntament de Barcelona

———-

Més informació:

laxixateatre.org/donesicures-projecte

Què és el Teatre Legislatiu?

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.