18 setembre, 2017
Notícia

Educació artística com a producció cultural

Aquest seminari, organitzat pel Centro Huarte de Arte Contemporáneo (Navarra), s'ha plantejat com un espai de diàleg i reflexió a través del qual desenvolupar processos educatius que puguin ser compresos com a produccions culturals amb les quals afectar el context en el qual es desenvolupen.

Les possibilitats de relació entre el sector artístic, les institucions culturals i la comunitat educativa són tan àmplies com vulguem construir. En els últims anys s’han donat processos de recerca educativa vinculats a centres d’art contemporani que han tingut com a resultat, projectes de gran importància en escoles i comunitats educatives.

 

Aquest seminari treballa textos sobre teories educatives de la mà de propostes d’acció i intervenció artística que neixen a l’aula per embullar-se amb el fora.

 

Uxua Larrañaga (Ikastola donostiarra Lauaizeta) o Amparo Moroño (La Colectiva Errante d’Extremadura) ens acosten a projectes educatius que s’entenen des de processos artístics contemporanis, com a produccions culturals amb les quals afectar el territori.

———-

Dates: 18, 19 de septembre i 2, 3 d’octubre.
Centro Huarte, Calvario, 2 31620 Huarte (Navarra).
Organitza: Centro Huarte de Arte Contemporáneo.
Participa: Uxua Larrañaga (Ikastola Lauaizeta) i Amparo Moroño (La Colectiva Errante), entre altres formadors/es.
Dirigit a: El curs forma part de l’oferta de formació contínua al professorat del Departamento de Educación del Gobierno de Navarra.

———-

Més informació:
centrohuarte.es/educacion-artistica-como-produccion-cultural

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.