7 abril, 2022
Notícia

El Barri en el Centre. Laboratori de creativitats a través dels sentits

Proposta educativa del CCCC (Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana) a càrrec del col·lectiu “esas tías” entorn de l’experiència dels infants com a habitants del barri del Carme de València on s’ubica el centre de cultura.

A través de tallers i activitats lúdiques vinculades a diferents disciplines, aquesta proposta educativa del CCCC Centre del Carme Cultura Contemporània (Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana) per a infants de 8 a 12 anys es plantegen continguts que travessen la seva experiència com a habitants del barri del Carme de València.

 

Durant aquest petit laboratori de creació a càrrec del col·lectiu “esas tías” es crearan propostes artístiques que s’aniran acumulant al llarg de la setmana que dura el procés, obrint tots els sentits a l’entorn que conviu amb els nens i nenes. Es treballarà entorn dels imaginaris dels infants sobre el seu barri, pensant possibles maneres de dialogar amb ell i generant registres que es compartiran i sobre els quals es reflexionarà.

 

Totes les activitats estaran centrades a construir un espai de relació per crear noves mirades i conèixer noves maneres de viure, que donen lloc a un intercanvi d’experiències i coneixements.

 

 

esas tías

 

Col·lectiu de mediadores artístiques i culturals, educadores, artistes, comunicadores i altres branques professionals format per Amparo (educadora i artista visual), Irene (educadora, artista visual i música), Laura (educadora i historiadora de l’art), Maria (educadora i artista plàstica), Mariana (educadora i dissenyadora), Paula (antropòloga i artista escènica), Sofía (artista visual) i Valeria (comunicadora i gestora cultural).

 

 

Dates: Del 18 al 22 d’abril. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia
De 10,00h a 14,00h. CCCC Centre del Carme. Museu, 2. 46003 València
Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana
Col·labora: Màster PERMEA. Programa experimental de Mediació i Educació a través de l’Art
Dirigit a: Infants de 8 a 12 anys
Més informació i inscripcions: consorcimuseus.gva/el-barri-en-el-centre

 

 
 
 


 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.