10 setembre, 2020
Notícia

El Centre de Recursos de PLANEA: una aposta en comú per a un curs escolar inesperat

El Centre de Recursos és una eina de PLANEA, xarxa d'art i escola impulsada per la Fundación Carasso en col·laboració amb Zemos98, PERMEA i Pedagogías invisibles, realitzada per docents i agents col·laboradors per posar a disposició de comunitats educatives materials pedagògics imbricats en la pràctica artística actual.

La xarxa PLANEA presenta el seu Centre de Recursos a l’inici d’un curs escolar tan atípic com el 2020-2021 en el qual, s’afirma des de la Fundación Carasso, tota ajuda serà poca perquè el professorat pugui aconseguir “el repte comú d’una educació capaç d’oferir eines per tal d’habitar individual i col·lectivament una realitat canviant i, sobretot ara, desconeguda”. Per contribuir-hi des de la pràctica artística, el Centre de Recursos de PLANEA s’obre, a més, com a repositori per conèixer i incorporar materials d’Art i Escola que tinguin lloc o hagin succeït en altres espais educatius i tinguin interès per ser compartits amb altres comunitats educatives.

 

S’aposta per compartir recursos metodològics (presentats en diversos formats com ara documents, podcasts, audiovisual, webs, etc.) d’accés lliure en línia i amb opció de descàrrega per poder aplicar-los de manera autònoma des de qualsevol espai educatiu. A més, mitjançant convocatòries públiques semestrals, es sumaran al Centre de Recursos altres propostes metodològiques i de processos artístic-educatius actuals en altres geografies, altres espais educatius i altres arteducadoras que també facin possible a través de la seva pràctica una transformació en els processos de l’escola.

 


 

Dates: Setembre de 2020 (presentació del Centre de Recursos de PLANEA)
Organitza: Fundación Daniel y Nina Carasso
A càrrec de: Zemos98PERMEA i Pedagogías invisibles
En el marc de: PLANEA, xarxa d’art i escola

Més informació: redplanea.org/el-centro-de-recursos-de-planea

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb la xarxa PLANEA 


 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.