12 juliol, 2018
Notícia

El cicle artístic Boombeta arriba a la Marina

Aquest projecte de proximitat, ideat per Arts Vives Aplicades del centre de creació Graner, arriba al barri de la Marina de Barcelona per crear un ecosistema centrat en l’art i la comunitat que l’acull.

El cicle, que vol trencar la distància entre el que és popular i el que és experimental, proposa i acull experiències arriscades per als habitants de La Marina que podran ser públic però, també, participants actius

 

La iniciativa forma part del programa de dinamització artística comunitària Art i Part de Barcelona Districte Cultural, està emmarcada també en la programació del Festival Grec de Barcelona i compta amb el suport del Pla de Barris i la col·laboració de diferents entitats del barri.

 

Enguany el cicle Boombeta proposa fins a 4 activitats:

 

> Taller escènic Vida Laboral per reflexionar conjuntament sobre la importància dels oficis en la nostra societat i sobre les nostres vides. Amb l’actriu i directora Claudia Faci.

 

> Performance Lliçó d’Economia per debatre sobre el valor i el cost de les coses i de les persones. A càrrec de Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol, Los Torreznos i Societat Doctor Alonso. 

 

> Programa monogràfic a Radio Nikosia per parlar sobre la relació entre art i salut mental.

 

> Jornada Art i Comunitat que centra la seva atenció en el treball artístic en l’àmbit de la salut mental. Fruit de la col·laboració de Graner amb la Fundació Sant Pere Claver i l’Hospital de Dia per a Adolescents, els seus usuaris participen en un projecte de continuïtat amb la creadora Bárbara Bañuelos.
———-
Dates: Del 16 al 19 de juliol
Graner i altres espais del barri de la Marina del Port (Sants-Montjuïc, Barcelona)
Organitza: Graner
A carrec de: Claudia Faci, Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol, Los Torreznos, Societat Doctor Alonso, Radio Nikosia, Bárbara Bañuelos, Fundació Sant Pere Claver i Hospital de Dia per a Adolescents
Col·labora: Entitats del barri de la Marina (Barcelona)
Suport: Pla de Barris (Ajuntament de Barcelona)
En el marc de: Programa Art i Part (Barcelona Districte Cultural) i programació Festival Grec de Barcelona
———-
Més informació: 
ajuntament.barcelona/el-cicle-artistic-boombeta-arriba-a-la-marina

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.