8 desembre, 2018
Notícia

El cos es cola

Amb aquest espectacle del projecte A Tempo, produït per ConArte Internacional gràcies a la beca Art for Change de ”La Caixa” i estrenat al festival Temporada Alta, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Salvador Espriu (Salt, Girona) reten un homenatge a la diversitat i a la possibilitat de pensar en moviment.

Lucian Fermington és un expert en pedagogia que arriba a Salt des de Finlàndia amb una metodologia innovadora que assegura l’èxit acadèmic. El seu mètode té en compte tres aspectes dels alumnes: el corporal, el cognitiu i el social. La clau de l’excel·lència rau en el control del cos, en la repetició de rutines i a no fer diferències entre els estudiants. El que no ha tingut en compte és que Salt no és Hèlsinki.

 

Amb aquesta peça, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Salvador Espriu reten un homenatge a la diversitat i a la possibilitat de pensar en moviment. Els mateixos estudiants han escrit el guió i han dissenyat el vestuari i l’espai escènic amb l’ajuda de professionals.

 

El cos es cola (El mètode Fermington) és un espectacle del projecte A Tempo, produït per ConArte Internacional gràcies a la beca Art for Change de “La Caixa” i estrenat al Temporada Alta 2018, el Festival d’Arts Escèniques que es celebra a la tardor a les ciutats de Girona i Salt.
———-
Dates: 8 de desembre (estrena)
Teatre de Salt. Sant Jaume, 6-8 17190 Salt, Girona
Organitza: Temporada Alta
Produeix: ConArte Internacional
A càrrec de: IES Salvador Espriu (Salt, Girona) i professionals facilitadors de l’art i la cultura
Suport: La Caixa (Beca Art for Change)
En el marc de: A Tempo (Un projecte de la Fundació La Ciutat Invisible i Temporada Alta, amb el suport de Fundació Banc Sabadell) 
———-
Més informació:
temporada-alta/el-cos-es-cola

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.