20 juliol, 2020
Notícia

“El hip-hop et dona moltes eines per despertar la creativitat de l'alumne i connectar amb les seves emocions”

Entrevista amb Pau Llonch, raper i educador, al "Diari de l'Educació" amb motiu de la publicació del seu llibre "El rap a l'aula" (Rosa Sensat)
En aquest llibre, Pau Llonch combina reflexions crítiques sobre el model educatiu amb tècniques didàctiques per apropar l’escriptura i la música a l’alumnat a través del rap. En els seus tallers, afirma Llonch a l’entrevista que Víctor Saura li fa per al Diari de l’Educació, els rols a l’aula s’intercanvien i molt sovint acaben brillant els presumptament més desmotivats.
 
Versembrant és la cooperativa fundada per Llonch i altres companys per fer arribar als infants i adolescents els vessants educadors del hip-hop a través de tallers als instituts, escoles, CRAES, CREIS, centres oberts, centres de tarda, esplais, universitat, etc. L’experiència de deu anys l’ha abocada Llonch en aquest llibre-dossier publicat per Rosa Sensat: El rap a l’aula. Aprenentatges d’una revolució en marxa.
 
Segueix llegint l’entrevista aquí
 

 
Data de publicació: 20 de juliol
Publica: Diari de l’Educació
A càrrec de: Víctor Saura/autor de l’article
Participa: Pau Llonch/educador, raper i membre de Versembrant
Enllaç a l’entrevista: diarieducacio.cat/pau-llonch
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.