16 març, 2021
Notícia

El museu en cadena. Pot ser el museu una màquina?

Acció editorial de l'IVAM Educació dissenyada pel col·lectiu La Figuera Massa Salvatge i dirigida a famílies per experimentar la societat postmoderna com un gran engranatge del qual tothom en forma part a partir de l'exposició “Imaginaris mecànics i tècnics en la col·lecció de l'IVAM”.

Activitat familiar de l’IVAM Educació, disenyada i realitzada pel projecte cooperatiu La Figuera Massa Salvatge on els i les participants reprodueixen la fabricació en cadena per crear petites publicacions a partir de l’exposició “Imaginaris mecànics i tècnics en la col·lecció de l’IVAM” (Març-octubre 2021).

 

En un format de taller d’autoedició per tal de realitzar una peça gràfica col·lectiva, l’acció es basa en el concepte de societat disciplinària i en el seu imaginari mecànic, així com en la idea del “deure” de les societats postindustrials, en què l’individu es transforma en part de l’engranatge social necessari per mantenir el seu moviment continu.

 

El taller es transforma en una acció col·lectiva, amb certes dosis d’ironia, per provocar una posició conscient dels i les participants en relació a la seva condició de visitants d’una exposició d’un museu (com a públic, usuarixs, clients, ciutadanxs, etc.).

 


 

Dates: Diumenges de març a octubre. Amb inscripció prèvia
IVAM. Guillem de Castro, 118. 46003 Valencia
Organitza: IVAM Educació (IVAM)
A càrrec de: La Figuera Massa Salvatge
Dirigit a: Famílies i públic en general
Més informació i inscripcions: ivam/educació/el-museu-en-cadena

 
 
 
 

#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb activitats des d’educació en museus de València 

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.