15 juliol, 2019
Notícia

El refugi de les idees

Estada d’una setmana per experimentar, jugar i descobrir des de l’art contemporani dins del QUAM Jove (ACVic). Es treballa de forma interdisciplinar, descobrint el lligam entre art i natura tot jugant! Aquest taller és una excusa per explorar una relació a tres bandes entre ART + JOC + NATURA.

Cada dia es rep la visita d’un/a artista d’un àmbit diferent: un arquitecte, un músic, una artista visual, una performer, etc. I, a partir de l’experiència amb aquesta persona es duen a terme les activitats de cada jornada.

 

A llarg de tota la setmana es du a terme un projecte de creació col·lectiva que parteix d’una proposta escollida en consens entre els membres del grup. Aquest treball va agafant forma a partir de les experiències amb cadascun dels artistes col·laboradors. Pot consistir en una proposta de Land Art, d’Art Sonor, la construcció d’una cabana, una performance, una videocreació, etc

 

Taller impulsat per ACVic, en el marc de la QUAM (Quinzena d’Art de Montesquiu). Amb aquest taller, es vol recuperar l’essència de la Quinzena d’Art Jove, que s’havia dut a terme anys enrere i posava en relació les pràctiques artístiques i la natura.
———-

Dates: Del 15 al 19 de juliol 
Mas Can Pic Urbanització la Roca, s/n 08552 Taradell (Osona, Barcelona)
Organitza: ACVic Centre d’Arts Contemporànies
Dirigit a: Nens i nenes de 8 a 12 anys
En el marc de: QUAM 2019 (ACVic)
———-
Més informació:
acvic.org/quam/el-refugi-de-les-idees

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.