18 juliol, 2020
Notícia

El teatre i les comunitats educatives

Col·loqui proposat pel Centro Dramático Nacional sobre el paper de les arts en l'ensenyament i el dels arteducadors o la funció dels departaments pedagògics en els centres d'arts escèniques, especialment en el context anglosaxó.

Col·loqui organitzat pel Centro Dramático Nacional dins de la seva secció #ELTEATROPORLLEGAR (#LAVENTANADELDRAMÁTICO) per abordar el tema de l’activisme i l’educació com a motor de canvi i la seva vinculació i influència en l’art. Entre altres qüestions es reflexiona sobre la funció i els canals d’escolta entre creadors i institucions per les comunitats educatives, la labor dels departaments pedagògics en els centres d’arts escèniques dels països anglosaxons i el treball d’un art-ducador.

 

Participen en el col·loqui Lucía Miranda (directora d’escena, dramaturga i art-educadora) i Alex Sarian (president i CEO d’Arts Commons), amb moderació de Fernando Sánchez-Cabezudo (coordinador artístic del Centro Dramático Nacional).

 


 

Dates: 23 de juliol
Organitza: Centro Dramático Nacional (#LAVENTANADELDRAMÁTICO, secció #ELTEATROPORLLEGAR)
A càrrec de: Lucía Miranda, Alex Sarian (Arts Commons) i Fernando Sánchez-Cabezudo (Centro Dramático Nacional)
Més informació: laventanadelcdn/teatro-y-comunidades-educativas

 
 
 
 

#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb Educació + Arts escèniques

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.