1 novembre, 2019
Notícia

Elkar-ekin

Programa de Tabakalera que consisteix a dissenyar una unitat didàctica al costat del professorat i alumnat. Tenint en compte la coherència amb el currículum escolar i les temàtiques proposades des de l'àrea de mediació del centre, es dissenya una seqüència pedagògica que respongui a les necessitats i interessos de cada grup i que contribueixi al desenvolupament de les competències.

En el programa Elkar-ekin poden participar grups que formin part tant de l’ensenyament reglat com d’educació no formal o associacions. En tots els casos es busquen connexions amb les necessitats de cada col·lectiu, de cara a enriquir el procés d’aprenentatge.

 

Els temes es defineixen prenent com a punt de partida un dels següents blocs:

 

> Pràctiques artístiques: continguts que sorgeixen de les exposicions de Tabakalera i del seu programa audiovisual.

 

> Feminismes i performance: continguts que tenen a veure amb les pràctiques artístiques feministes i la performativitat, des d’una mirada crítica a les construccions de gènere.

 

> Espai públic: continguts que permeten repensar els espais com a llocs normativitzats que determinen uns certs usos excloent uns altres.

———-

Dates: De novembre de 2018 fins març de 2019

Tabakalera. Andre zigarrogileak plaza, 1, 20012 Donostia-San Sebastian, SS

Organitza: Tabakalera

———-

Més informació:

tabakalera.eu/es/elkar-ekin

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.