17 octubre, 2017
Notícia

Els nens del barri. Taller extraescolar

Amb el començament del curs escolar es desplega un nou espai permanent al MACBA, en què nens/es de 9 a 12 anys del barri podran experimentar amb un artista. Es tracta de viure una experiència col·lectiva en una zona elàstica, oberta a la imaginació i amb ganes de trencar normes. El primer artista convidat és Quim Packard.

Quim Packard és el primer artista convidat al MACBA i proposa un taller en què el protagonisme recau en el que és desconegut, estrany, amagat i invisible. S’exploren espai, temps i rols; es transformen i distorsionen. El nostre entorn esdevé matèria desconeguda. Es tracta d’endinsar-se en les escletxes i els racons de la nostra atmosfera habitual per alterar-ne la realitat. Obrir dubtes i camins cap a universos nous. Com visitaria el museu un porc senglar? Hi ha mons paral·lels? És possible somiar despert? Per què els carrers no són de color rosa?

———-

Dates: Del 19 d’octubre del 2017 al 18 de maig del 2018, els dijous de 17 a 18:30 (després de classe)
MACBA. Plaça dels Àngels, 1 08001 Barcelona

Organitza: MACBA Museu d’Art Contemporani

A càrrec de: Quim Packard

———-

Més informació:

macba.cat/ca/exposicions-activitats/activitats/els-nens-barri-amb-quim-packard-0

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.