15 setembre, 2017
Notícia

En Residència 2017-2018

Des del 2009, l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i el Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) desenvolupen "Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona", un programa que introdueix la creació contemporània als centres públics d’educació secundària a través del contacte directe i continuat d’un creador amb els estudiants.

EN RESiDÈNCiA, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu, proposa als artistes que concebin una obra específicament pensada per ser duta a terme juntament amb un grup d’estudiants d’educació secundària obligatòria (ESO). Al llarg de tot el curs i dins l’horari lectiu, els alumnes participen en la seva concepció i realització.

 

Els creadors intervenen en els instituts com a autors, desenvolupant una obra pròpia, i la transmissió es dóna fonamentalment a través de la participació, el diàleg i el contacte directe amb l’obra i amb el seu creador. La reflexió i l’anàlisi també són parts molt importants del procés d’aprenentatge. Amb la finalitat de concretar-los i compartir-los s’han creat els blogs.

 

A l’enllaç que trobareu al final d’aquesta publicació es poden consultar els residents participants a la 9ª edició d’En Residència, corresponent al curs lectiu 2017-2018.

———-

Dates: Curs 2017-2018.
Organitza: Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i Consorci d’Educació de Barcelona (CEB).
A càrrec de: Associació A Bao A Qu.
———-
Més informació:
enresidencia.org/edicio/9a-edicio-2017-2018

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.