27 maig, 2017
Notícia

Encontres de Dansa a l’Escola 2017

L'Associació Sudansa organitza els Encontres de Dansa a l'Escola cada any durant el mes de juny. És una presentació pública del treball de creació coreogràfica d'un any de durada que associa coreògrafs professionals amb alumnes i docents, dins d'un procés de formació recíproca i de composició coreogràfica.

L’Associació Sudansa ha construït un programa de desenvolupament de les pràctiques coreogràfiques en els centres de preescolar, primària i instituts de Catalunya. Els Encontres de Dansa a l’Escola tenen lloc al Mercat dels Flors i reuneixen les realitzacions coreogràfiques sorgides d’aquest procés artístic, cultural i pedagògic entre alumnes, artistes i companyies professionals, combinades amb una programació professional de dansa, amb perspectiva d’afavorir el diàleg intercultural.

 

Aquests encontres inicien els fonaments d’una relació amb les obres coreogràfiques, i s’enfoquen cap a una formació del públic en relació a la dansa i la compensació de les desigualtats subsistents en l’accés a les obres artístiques.

———-

Dates: 27 de maig

Mercat de les Flors. Lleida, 59, 08004 Barcelona

Organitza: Associació Sudansa

Participa: Ana Eulate, Olga Alvarez, Monica Extremiana, Cecilia Colocrai, Sebastian García Ferro, Ester Forment, Helena Lizari, Arantza Lopez Medina, Daniel Rosado, Trinidad Garcia Espinosa/coreògrafes; Gabriel Schmitz/pintor

Suport: Generalitat de Catalunya (Departament de Cultura – ICEC) i Ajuntament de Barcelona (ICUB)

———-

Més informació:

mercatflors.cat/activitat/encontres-de-dansa-a-lescola-2017

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.