21 desembre, 2021
Notícia

Encuadre 13|17

Taller per a joves organitzat per l'associació cultural hablarenarte i Museu ICO amb el col·lectiu CREATECTURA entorn de l'exposició temporal "Lacaton & Vassal", estudi d'arquitectura francès guanyador del Pemi Pritzker 2021.

Aquesta activitat per a joves de 13 a 17 anys és una proposta de hablarenarte (associació i plataforma independent de projectes entorn de la cultura contemporània) i el Museo ICO  plantejada com una trobada creativa de tres dies on desenvolupar una visió actual de l’arquitectura que ens envolta i conèixer des de diferents punts de vista la seva influència sobre la nostra forma de vida i el medi ambient. Per a fer-ho, el punt de partida són les obres de l’estudi Lacaton & Vassal, recentment guardonat amb el Premi Pritzker 2021 per desenvolupar una arquitectura social i sostenible, apostant per la transformació d’allò ja existent des del respecte per la seva història i el medi ambient.

 

L’activitat es realitza amb CREATECTURA, una plataforma artística que treballa per promoure la innovació pedagògica a través del disseny, les arts, el joc i la creació. Una forma diferent de dur a terme els propis projectes creatius a partir de l’obra exposada.

 


 

Dates: Del 28 al 30 de desembre. De 10 a 13h. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia
Museo ICO. Calle Zorrilla, 3. 28014 Madrid
Organitza: Museo ICO i hablarenarte
Dirigit a: Joves d’entre 13 i 17 anys
A carrec de
: CREATECTURA
En el marc de: Exposició Lacaton & Vassal. Espacio libre, Transformación, Habiter
Més informació: hablarenarte.com/encuadre-13-17-taller-para-jovenes-lacaton-vassal

 

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més sobre art, educació i arquitectura


 

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.