18 setembre, 2020
Notícia

Trobada de Teatre Comunitari (TC)

El Centro Cultural d'Espanya a Buenos Aires (CCEBA) i el Grupo de Teatro Catalinas Sur organitzen aquesta Trobada de Teatre Comunitari (TC) per reflexionar entorn del treball artístic comunitari com una manera diferent de construir ciutadania.

Amb l’esperit de crear llaços i xarxes de participació, es vol obrir un debat entre els grups que integren la Red Española de TC i el Grupo de Teatro Catalinas Sur (nascut al barri de La Boca de Buenos Aires i pioner en TC a l’Argentina) amb altres integrants de la Red Argentina de TC. Un dels objectius és formar la Red Iberoamericana de Teatro Comunitario.

 

Cada grup exposarà les seves experiències, respectant la identitat de cada comunitat, i es realitzaran quatre jornades sobre quatre eixos de treball:

 

> Creació de grups de teatre comunitari

> Dinàmiques de creació col·lectives

> Formació artística comunitària, eines per a l’escena

> Desenvolupament dels diferents projectes i la interrelació entre ells: infància, adolescents, adults, titelles, festival…

 

La incipient Red Española de Teatro Comunitario reuneix diferents grups del territori espanyol que practiquen el TC, teatre de veïns per a altres veïns, i segueixen les línies del moviment de Teatre Comunitari de l’Argentina. Entre ells: TC del GanchoTC de San José (Saragossa), Aullidos de Otxar (Bilbao) i TC de Tetuán o els grups del Proyecto Mosaicos (Madrid). 

 


 

Dates: 23 i 30 de setembre, 7 i 14 d’octubre 
Youtube CCEBA. 14.30h (Arg.) / 19.30h (Esp.)
Organitza: Centro Cultural de Espanya a Buenos Aires (CCEBA) i Grupo de Teatro Catalinas Sur
Participa: Grups integrants de la Red Española i la Red Argentina de TC
Més informació: cceba.org.ar/encuentro-de-teatro-comunitario

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb el Teatre Comunitari (TC) 


 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.