2 octubre, 2019
Notícia

EnlightED 2019

Segona edició d'aquesta trobada sobre el futur de l'Educació en l'era digital organitzat a Madrid per Fundación Telefónica, IE University, South Summit i Fundación Santillana en qualitat de soci principal.

Com hem de preparar-nos per als reptes educatius en 2030? Com han de reformular les escoles la formació dels seus alumnes en l’era digital? Com han d’orientar les universitats la seva oferta formativa per cobrir les necessitats de les empreses davant la irrupció del Big Data i la Intel·ligència Artificial? Quins són els reptes en EdTech per donar resposta al sector educatiu i empresarial? Són les preguntes a les quals s’ha intentat donar resposta a enlightED 2019.

 

La 2a edició de enlightED, la conferència mundial sobre educació, reuneix a Madrid destacats experts mundials en educació, tecnologia i innovació per promoure un gran debat sobre l’educació en l’era digital.

 

La trobada, promoguda per Fundación Telefónica, IE University, South Summit, i Fundación Santillana en qualitat de soci principal, es celebra en el marc de South Summit 2019. El debat torna a incidir sobre els límits ètics de la tecnologia, amb el focus posat en com ha de reinventar-se l’Educació davant la revolució digital.
———-
Dates: De 2 al 4 d’octubre 
La Nave. Cifuentes, 5 28021 Madrid
Organitza: Fundación Telefónica, IE University, South Summit, i Fundación Santillana
En el marc de: South Summit 2019
———-
Més informació:
fundaciontelefonica.com/enlighted/encuentro-2019

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.