18 octubre, 2020
Notícia

Entrar por la ventana. Deriva para atravesar un museo

L'equipo1821 del Museo Reina Sofia, acompanyat pel col·lectiu Torta, convida a altres joves de 18 a 21 anys a realitzar una incursió en el Museu, posant el focus en els seus afores, els seus espais invisibilitzats i els seus llocs de treball comunitari.

Després d’un període intens d’activitats en el Museo Reina Sofía, habitant-lo, relacionant-se amb les seves propostes expositives i tractant d’entendre quin tipus de narratives i continguts ofereix, l’equipo1821 al costat del col·lectiu Torta organitzen aquesta activitat pública en la qual les persones participants es converteixin en intruses i dissenyin una manera especial de transitar la institució, observant i escoltant, per cuidar l’experiència de la comunitat al seu pas pel Museu.

 

Durant el curs 2019/2020, el col·lectiu de joves equipo1821 (un dels grups de joves del Museo Reina Sofía) es va reunir de manera periòdica al Museu entorn del programa d’activitats Dvala (conduït pel col·lectiu d’art i educació Torta). equipo1821 forma part de Gira, el programa educatiu que neix de la recerca duta a terme pel departament d’Educació del MNCARS entorn de les comunitats en el museu.

 


 

Dates: 23 d’octubre 
Museo Reina Sofía. Parque del Retiro, Palacio de Cristal i Edifici Sabatini (jardí)
Organitza: Museo Reina Sofía-Programa equipo1821
A càrrec de: Col·lectiu d’art i educació Torta/Programa d’activitats Dvala
Dirigit a:
Joves de 18 a 21 anys
Suport:
Fundación Santander
En el marc de:
Gira Programa educatiu 2019-2020 (MNCARS)
Més informació: museoreinasofia.es/entrar-ventana

 

 
 

#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb joventut i el Museo Reina Sofía

 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.